tisdag 11 november 2014

The power of Six ( Lorien legacies #2), Pittacus Lore



Efter attacken vid Paradise high school är John/ Four, Sam, Six och chimaera Bernie Kosar på flykt från, både Mogadorians och, rättsväsendet och stämplade terrorister.
Efter att ha läst ett brev från Fours cêpan Henri så får gänget veta att Sams pappa, Malcom Goode, var en av dom som välkomnade dom till Jorden.
Gänget bestämmer sig för att ta sig tillbaka till Paradise, trots riskerna, för att hitta och söka igenom Malcoms gömda rum. De blir attackerade av Mogadorians och Four blir av med sin kista.
De splittrar upp, Four och Sam fortsätter sökandet efter Fours kista medan Six tar sig till Spanien för att finna, vad de tror är, en annan Loric.

Marina och hennes cêpan Adelina bor på Santa Teresa- klostret i spanien.
Adelina har förlorat hoppet om att rädda Lorien och fokuserar på att söka svar i bibeln. Irriterad på Adelina så har Marina sökt efter nyheter andra Garde-medlemmar, inkluderat den legendariska Number Four för att kunna sammanföra the Garde.

Är bättre än I am Number Four och med fler berättarkaraktärer. Hade verkligen en enorm lust att strypa Adelina med hennes bibelsnack och attityd. Och Four skulle verkligen behöva en smäll i bakhuvudet så att han tänker efter ordentligt innan han slänger sig in i saker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar